Emoji 🤸 - Person som hjular

🤸

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🤸

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är person som hjular. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är person cartwheeling.


Andra varianter av emoji "person som hjular"

Person som hjular är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🤸🏻
Person som hjular, ljus hudfärg
🤸🏼
Person som hjular, beige hudfärg
🤸🏽
Person som hjular, ljusbrun hudfärg
🤸🏾
Person som hjular, mörkbrun hudfärg
🤸🏿
Person som hjular, mörk hudfärg

Info om emoji person som hjular

Här kan du läsa mer om emojin 🤸. Den huvudgrupp som emojin person som hjular hör till är Aktivitet och sport, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 118 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just person som hjular finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji person som hjular på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Person cartwheeling
🇳🇴 Norska: Person som slår hjul
🇩🇰 Danska: Person, der slår en vejrmølle
🇫🇮 Finska: Henkilön pyöräily


Kopiera och använd emoji 🤸

Om du vill kopiera emojin person som hjular för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F938

HTML-kod:   🤸


Andra emojis i gruppen "aktivitet och sport"