Emoji 🤴🏼 - Prins, beige hudfärg

🤴🏼

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🤴🏼

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är prins, beige hudfärg. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är prince: medium-light skin tone.

Glöm inte att kolla in vår sida med roliga emojiprylar och presenter!

Info om emoji prins, beige hudfärg

Här kan du läsa mer om emojin 🤴🏼. Den huvudgrupp som emojin prins, beige hudfärg hör till är Varianter av emojis, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 864 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just prins, beige hudfärg finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji prins, beige hudfärg på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Prince: medium-light skin tone
🇳🇴 Norska: Prins, beige hudfarge
🇩🇰 Danska: Prins, beige hudfarve
🇫🇮 Finska: Prinssi, beige ihonväri

Andra varianter av emoji "prins, beige hudfärg"


Kopiera och använd emoji 🤴🏼

Om du vill kopiera emojin prins, beige hudfärgför att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F934 1F3FC

HTML-kod:   🤴🏼

Andra emojis i gruppen "varianter av emojis"