Emoji Pussande ansikte som blundar

😚

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji pussande ansikte som blundar

Här hittar du emojin pussande ansikte som blundar avbildad i stor storlek. Emojin pussande ansikte som blundar hör till den interna emojigruppen Alla hjärtans dag.  Den huvudgrupp som emojin pussande ansikte som blundar hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just pussande ansikte som blundar finns det dock inte några varianter till.

Emoji pussande ansikte som blundar på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin pussande ansikte som blundar heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Kissing face with closed eyes
🇳🇴 Norska: Kyssende ansikt med lukkede øyne
🇩🇰 Danska: Kyssende ansigt med lukkede øjne
🇫🇮 Finska: Suutelevat kasvot suljetuilla silmillä

Kopiera och använd emoji pussande ansikte som blundar

Om du vill kopiera emojin pussande ansikte som blundar för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji pussande ansikte som blundar kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji pussande ansikte som blundar

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F61A

HTML-kod:   😚

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"