Emoji Ring mig-hand (hang loose, shaka), beige hudfärg

🤙🏼

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji ring mig-hand (hang loose, shaka), beige hudfärg

Här hittar du emojin ring mig-hand (hang loose, shaka), beige hudfärg avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin ring mig-hand (hang loose, shaka), beige hudfärg hör till är Varianter av emojis, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 864 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just ring mig-hand (hang loose, shaka), beige hudfärg finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji ring mig-hand (hang loose, shaka), beige hudfärg på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin ring mig-hand (hang loose, shaka), beige hudfärg heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Call me hand: medium-light skin tone
🇳🇴 Norska: Ring meg-symbol, beige hudfarge
🇩🇰 Danska: Håndtegn for ring til mig, beige hudfarve
🇫🇮 Finska: Soita minulle käsimerkki, beige ihonväri

Andra varianter av emoji "ring mig-hand (hang loose, shaka), beige hudfärg"


Kopiera och använd emoji ring mig-hand (hang loose, shaka), beige hudfärg

Om du vill kopiera emojin ring mig-hand (hang loose, shaka), beige hudfärg för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji ring mig-hand (hang loose, shaka), beige hudfärg kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji ring mig-hand (hang loose, shaka), beige hudfärg

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F919 1F3FC

HTML-kod:   🤙🏼

Andra emojis i gruppen "varianter av emojis"