Emoji Sångerska, mörk hudfärg

👩🏿‍🎤

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji sångerska, mörk hudfärg

Här hittar du emojin sångerska, mörk hudfärg avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin sångerska, mörk hudfärg hör till är Varianter av emojis, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 864 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just sångerska, mörk hudfärg finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji sångerska, mörk hudfärg på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin sångerska, mörk hudfärg heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Woman singer: dark skin tone
🇳🇴 Norska: Kvinne som synger, mørk hudfarge
🇩🇰 Danska: Kvindelig sanger, mørk hudfarve
🇫🇮 Finska: Naislaulaja, tumma ihon väri

Andra varianter av emoji "sångerska, mörk hudfärg"


Kopiera och använd emoji sångerska, mörk hudfärg

Om du vill kopiera emojin sångerska, mörk hudfärg för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji sångerska, mörk hudfärg kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji sångerska, mörk hudfärg

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F469 1F3FF 200D 1F3A4

HTML-kod:   👩🏿‍🎤

Andra emojis i gruppen "varianter av emojis"