Emoji Sångerska, mörkbrun hudfärg

👩🏾‍🎤

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji sångerska, mörkbrun hudfärg

Här hittar du emojin sångerska, mörkbrun hudfärg avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin sångerska, mörkbrun hudfärg hör till är Varianter av emojis, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 864 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just sångerska, mörkbrun hudfärg finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji sångerska, mörkbrun hudfärg på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin sångerska, mörkbrun hudfärg heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Woman singer: medium-dark skin tone
🇳🇴 Norska: Kvinne som synger, mørk brun hudfarge
🇩🇰 Danska: Kvindelig sanger, mørk brun hudfarve
🇫🇮 Finska: Naislaulaja, tummanruskea ihon sävy

Andra varianter av emoji "sångerska, mörkbrun hudfärg"


Kopiera och använd emoji sångerska, mörkbrun hudfärg

Om du vill kopiera emojin sångerska, mörkbrun hudfärg för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji sångerska, mörkbrun hudfärg kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji sångerska, mörkbrun hudfärg

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F469 1F3FE 200D 1F3A4

HTML-kod:   👩🏾‍🎤

Andra emojis i gruppen "varianter av emojis"