Emoji Sida med rullad kant

📃

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji sida med rullad kant

Här hittar du emojin sida med rullad kant avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin sida med rullad kant hör till är Objekt och saker, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 194 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just sida med rullad kant finns det dock inte några varianter till.

Emoji sida med rullad kant på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin sida med rullad kant heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Page with curl
🇳🇴 Norska: Side med bøy
🇩🇰 Danska: Side, der er krøllet op
🇫🇮 Finska: Sivu, jonka alaosa on rullalla

Kopiera och använd emoji sida med rullad kant

Om du vill kopiera emojin sida med rullad kant för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji sida med rullad kant kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji sida med rullad kant

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F4C3

HTML-kod:   📃

Andra emojis i gruppen "objekt och saker"