Emoji 💞 - Snurrande hjärtan

💞

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 💞

Två rosa hjärtan som är tänkta att illustrera att de snurrar runt varandra, förmedlar stark kärlek eller att det finns kärlek i luften, love is in the air.

Emojin blev ett med emoji-sfären år 2015 som en del av Emoji 1.0.


Statistik för emoji 💞

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 💞 ("snurrande hjärtan"), ligger på plats 48 av alla 1870 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 💞 är februari, senast hade den ungefär 550 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är oktober. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 💞.


Info om emoji snurrande hjärtan

Här kan du läsa mer om emojin 💞. Emojin snurrande hjärtan hör till de interna emojigrupperna Bröllop, Pride och HBTQ, Midsommar, Mors dag, Alla hjärtans dag.  Den huvudgrupp som emojin snurrande hjärtan hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1869 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just snurrande hjärtan finns det dock inte några varianter till.


Emoji snurrande hjärtan på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Revolving hearts
🇳🇴 Norska: Kretsende hjerter
🇩🇰 Danska: Roterende hjerter
🇫🇮 Finska: Pyörivät sydämet


Kopiera och använd emoji 💞

Om du vill kopiera emojin snurrande hjärtan för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F49E

HTML-kod:   💞


Andra emojis i gruppen "symboler"