Emoji 💪🏻 - Spänd bicep, ljus hudfärg

💪🏻

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 💪🏻

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är spänd bicep, ljus hudfärg. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är flexed biceps: light skin tone.

Glöm inte att kolla in vår sida med roliga emojiprylar och presenter!

Info om emoji spänd bicep, ljus hudfärg

Här kan du läsa mer om emojin 💪🏻. Den huvudgrupp som emojin spänd bicep, ljus hudfärg hör till är Varianter av emojis, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 864 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just spänd bicep, ljus hudfärg finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji spänd bicep, ljus hudfärg på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Flexed biceps: light skin tone
🇳🇴 Norska: Spent biceps, lys hudfarge
🇩🇰 Danska: Spændt biceps, lys hudfarve
🇫🇮 Finska: Jännitetty hauis, kirkkaan ihonväri

Andra varianter av emoji "spänd bicep, ljus hudfärg"


Kopiera och använd emoji 💪🏻

Om du vill kopiera emojin spänd bicep, ljus hudfärgför att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F4AA 1F3FB

HTML-kod:   💪🏻

Andra emojis i gruppen "varianter av emojis"