Emoji Stenbock (stjärntecken)Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji stenbock (stjärntecken)

Här hittar du emojin stenbock (stjärntecken) avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin stenbock (stjärntecken) hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just stenbock (stjärntecken) finns det dock inte några varianter till.

Vad betyder ♑?

Denna emoji är tänkt att representera stjärntecknet Stenbocken inom astrologin, om ni är intresserade av horoskopet idag kan ni klicka er vidare här dagens horoskop stenbocken.

Emoji stenbock (stjärntecken) på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin stenbock (stjärntecken) heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Capricorn
🇳🇴 Norska: Steinbukken
🇩🇰 Danska: Stenbuk stjernetegn
🇫🇮 Finska: Kauris horoskooppimerkki

Kopiera och använd emoji stenbock (stjärntecken)

Om du vill kopiera emojin stenbock (stjärntecken) för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji stenbock (stjärntecken) kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji stenbock (stjärntecken)

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   2651

HTML-kod:   ♑

Andra emojis i gruppen "symboler"