Emoji Surt ansikte med öppen mun

😦

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji surt ansikte med öppen mun

Här hittar du emojin surt ansikte med öppen mun avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin surt ansikte med öppen mun hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just surt ansikte med öppen mun finns det dock inte några varianter till.

Emoji surt ansikte med öppen mun på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin surt ansikte med öppen mun heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Frowning face with open mouth
🇳🇴 Norska: Surt ansikt med åpen munn
🇩🇰 Danska: Utilfreds ansigt med åben mund
🇫🇮 Finska: Onnettomat kasvot, suu avoimena

Kopiera och använd emoji surt ansikte med öppen mun

Om du vill kopiera emojin surt ansikte med öppen mun för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji surt ansikte med öppen mun kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji surt ansikte med öppen mun

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F626

HTML-kod:   😦

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"