Emoji Symbol med klappande händer, ljusbrun hudfärg

👏🏽

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji symbol med klappande händer, ljusbrun hudfärg

Här hittar du emojin symbol med klappande händer, ljusbrun hudfärg avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin symbol med klappande händer, ljusbrun hudfärg hör till är Varianter av emojis, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 864 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just symbol med klappande händer, ljusbrun hudfärg finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji symbol med klappande händer, ljusbrun hudfärg på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin symbol med klappande händer, ljusbrun hudfärg heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Clapping hands: medium skin tone
🇳🇴 Norska: Klappende hender, lysebrun hudfarge
🇩🇰 Danska: Klappende hænder, lysebrun hudfarve
🇫🇮 Finska: Taputtavat kädet, vaaleanruskea ihonväri

Andra varianter av emoji "symbol med klappande händer, ljusbrun hudfärg"


Kopiera och använd emoji symbol med klappande händer, ljusbrun hudfärg

Om du vill kopiera emojin symbol med klappande händer, ljusbrun hudfärg för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji symbol med klappande händer, ljusbrun hudfärg kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji symbol med klappande händer, ljusbrun hudfärg

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F44F 1F3FD

HTML-kod:   👏🏽

Andra emojis i gruppen "varianter av emojis"