Emoji Tecken med knuten hand

👊

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji tecken med knuten hand

Här hittar du emojin tecken med knuten hand avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin tecken med knuten hand hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 282 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just tecken med knuten hand finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji tecken med knuten hand på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin tecken med knuten hand heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: fisted hand sign
🇳🇴 Norska: knyttneve
🇩🇰 Danska: knyttet næve
🇫🇮 Finska: suljettu nyrkki

Andra varianter av emoji "tecken med knuten hand"


Kopiera och använd emoji tecken med knuten hand

Om du vill kopiera emojin tecken med knuten hand för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji tecken med knuten hand kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji tecken med knuten hand

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F44A

HTML-kod:   👊

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"