Emoji Tummen ned-tecken, mörk hudfärg

👎🏿

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji tummen ned-tecken, mörk hudfärg

Här hittar du emojin tummen ned-tecken, mörk hudfärg avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin tummen ned-tecken, mörk hudfärg hör till är Varianter av emojis, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 864 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just tummen ned-tecken, mörk hudfärg finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji tummen ned-tecken, mörk hudfärg på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin tummen ned-tecken, mörk hudfärg heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Thumbs down: dark skin tone
🇳🇴 Norska: Tommel ned, mørk hudfarge
🇩🇰 Danska: Tommelfinger nedad, mørk hudfarve
🇫🇮 Finska: Peukalo alas, tumma ihon väri

Andra varianter av emoji "tummen ned-tecken, mörk hudfärg"


Kopiera och använd emoji tummen ned-tecken, mörk hudfärg

Om du vill kopiera emojin tummen ned-tecken, mörk hudfärg för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji tummen ned-tecken, mörk hudfärg kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji tummen ned-tecken, mörk hudfärg

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F44E 1F3FF

HTML-kod:   👎🏿

Andra emojis i gruppen "varianter av emojis"