Emoji ☝🏼 - Uppåtpekande hand, beige hudfärg

☝🏼

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder ☝🏼

Denna emoji tillhör gruppen varianter och är därför en variant av en annan emoji, nämligen emojin uppåtpekande hand. Med variant menar man då hudfärgsvariant, att denna emoji har en särskild hudfärgston (beige hudfärg) jämfört med sin originalemoji.

Info om emoji uppåtpekande hand, beige hudfärg

Här kan du läsa mer om emojin ☝🏼. Den huvudgrupp som emojin uppåtpekande hand, beige hudfärg hör till är Varianter av emojis, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1479 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just uppåtpekande hand, beige hudfärg finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji uppåtpekande hand, beige hudfärg på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Index pointing up: medium-light skin tone
🇳🇴 Norska: Pekefinger som peker opp, beige hudfarge
🇩🇰 Danska: Pegefinger peger opad, beige hudfarve
🇫🇮 Finska: Ylös osoittava etusormi, beige ihonväri

Andra varianter av emoji "uppåtpekande hand, beige hudfärg"


Kopiera och använd emoji ☝🏼

Om du vill kopiera emojin uppåtpekande hand, beige hudfärg för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   261D 1F3FC

HTML-kod:   ☝🏼

Andra emojis i gruppen "varianter av emojis"