Emoji ✋🏼 - Uppräckt hand, beige hudfärg

✋🏼

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder ✋🏼

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är uppräckt hand, beige hudfärg. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är raised hand: medium-light skin tone.

Glöm inte att kolla in vår sida med roliga emojiprylar och presenter!

Info om emoji uppräckt hand, beige hudfärg

Här kan du läsa mer om emojin ✋🏼. Den huvudgrupp som emojin uppräckt hand, beige hudfärg hör till är Varianter av emojis, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 864 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just uppräckt hand, beige hudfärg finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji uppräckt hand, beige hudfärg på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Raised hand: medium-light skin tone
🇳🇴 Norska: Hevet hånd, beige hudfarge
🇩🇰 Danska: Hævet hånd, beige hudfarve
🇫🇮 Finska: Kohotettu käsi, beige ihonväri

Andra varianter av emoji "uppräckt hand, beige hudfärg"


Kopiera och använd emoji ✋🏼

Om du vill kopiera emojin uppräckt hand, beige hudfärg för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   270B 1F3FC

HTML-kod:   ✋🏼

Andra emojis i gruppen "varianter av emojis"