Emoji Urtavla klockan halv fem

🕟

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji urtavla klockan halv fem

Här hittar du emojin urtavla klockan halv fem avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin urtavla klockan halv fem hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just urtavla klockan halv fem finns det dock inte några varianter till.

Emoji urtavla klockan halv fem på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin urtavla klockan halv fem heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Clock face four-thirty
🇳🇴 Norska: Halv fem
🇩🇰 Danska: Halv fem
🇫🇮 Finska: Neljä kolmekymmentä

Kopiera och använd emoji urtavla klockan halv fem

Om du vill kopiera emojin urtavla klockan halv fem för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji urtavla klockan halv fem kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji urtavla klockan halv fem

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F55F

HTML-kod:   🕟

Andra emojis i gruppen "symboler"