Emoji Utropstecken-frågetecken

⁉️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji utropstecken-frågetecken

Här hittar du emojin utropstecken-frågetecken avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin utropstecken-frågetecken hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just utropstecken-frågetecken finns det dock inte några varianter till.

Emoji utropstecken-frågetecken på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin utropstecken-frågetecken heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Exclamation question mark
🇳🇴 Norska: Rødt utropstegn og spørsmålstegn
🇩🇰 Danska: Rødt udråbstegn og spørgsmålstegn
🇫🇮 Finska: Punainen huuto- ja kysymysmerkki

Kopiera och använd emoji utropstecken-frågetecken

Om du vill kopiera emojin utropstecken-frågetecken för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji utropstecken-frågetecken kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji utropstecken-frågetecken

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   2049 FE0F

HTML-kod:   ⁉️

Andra emojis i gruppen "symboler"