Emoji ♈ - Vädur (stjärntecken)Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder ♈?

Denna emoji är tänkt att representera stjärntecknet Väduren inom astrologin, om ni är intresserade av horoskopet idag kan ni klicka er vidare här dagens horoskop vaduren.

Info om emoji vädur (stjärntecken)

Här kan du läsa mer om emojin ♈. Den huvudgrupp som emojin vädur (stjärntecken) hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 291 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just vädur (stjärntecken) finns det dock inte några varianter till.

Emoji vädur (stjärntecken) på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Aries
🇳🇴 Norska: Væren
🇩🇰 Danska: Vædder stjernetegn
🇫🇮 Finska: Oinas horoskooppimerkki

Kopiera och använd emoji ♈

Om du vill kopiera emojin vädur (stjärntecken) för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   2648

HTML-kod:   ♈

Andra emojis i gruppen "symboler"


Glöm inte att kolla in vår sida med roliga emojiprylar och presenter!