Emoji Varning för barn som går över gatan

🚸

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji varning för barn som går över gatan

Här hittar du emojin varning för barn som går över gatan avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin varning för barn som går över gatan hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just varning för barn som går över gatan finns det dock inte några varianter till.

Emoji varning för barn som går över gatan på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin varning för barn som går över gatan heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Children crossing
🇳🇴 Norska: Barn krysser veien
🇩🇰 Danska: Børn på vejen
🇫🇮 Finska: Tietä ylittävät lapset

Kopiera och använd emoji varning för barn som går över gatan

Om du vill kopiera emojin varning för barn som går över gatan för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji varning för barn som går över gatan kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji varning för barn som går över gatan

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F6B8

HTML-kod:   🚸

Andra emojis i gruppen "symboler"