Emoji.se/Vad betyder?/Stjärntecken som emojis

Stjärntecken som emojis

Visste du att alla de tolv stjärntecken som finns i zodiaken också finns som emojis? De finns i alla fall, och här nedan ger vi dig den kompletta listan över alla stjärntecken som emojis. Om du vill kopiera någon av emojierna är det bara att klicka på den stora emojin, så hamnar den direkt i ditt urklipp så att du kan använda den var som helst genom att bara klistra in den.

Stjärntecknet Väduren

Denna emoji föreställer tecknet för stjärntecknet väduren, för att vara en vädur skall man vara född under perioden 21 mars till 19 april. Här kan du läsa mer om stjärntecknet väduren. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera och lägga den ditt urklipp.

Stjärntecknet Oxen

Denna emoji föreställer tecknet för stjärntecknet oxen, för att vara en oxe skall man vara född under perioden 20 april till 21 maj. Här kan du läsa mer om stjärntecknet oxen. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera och lägga den ditt urklipp.

Stjärntecknet Tvillingarna

Denna emoji föreställer tecknet för stjärntecknet tvillingarna, för att vara en tvilling skall man vara född under perioden 22 maj till 21 juni. Här kan du läsa mer om stjärntecknet tvillingarna. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera och lägga den ditt urklipp.

Stjärntecknet Kräftan

Denna emoji föreställer tecknet för stjärntecknet kräftan, för att vara en kräfta skall man vara född under perioden 22 juni till 22 juli. Här kan du läsa mer om stjärntecknet kräftan. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera och lägga den ditt urklipp.

Stjärntecknet Lejonet

Denna emoji föreställer tecknet för stjärntecknet lejonet, för att vara ett lejon skall man vara född under perioden 23 juli till 22 augusti. Här kan du läsa mer om stjärntecknet lejonet. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera och lägga den ditt urklipp.

Stjärntecknet Jungfrun

Denna emoji föreställer tecknet för stjärntecknet jungfrun, för att vara en jungfru skall man vara född under perioden 23 augusti till 22 september. Här kan du läsa mer om stjärntecknet jungfrun. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera och lägga den ditt urklipp.

Stjärntecknet Vågen

Denna emoji föreställer tecknet för stjärntecknet vågen, för att vara en våg skall man vara född under perioden 23 september till 22 oktober. Här kan du läsa mer om stjärntecknet vågen. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera och lägga den ditt urklipp.

Stjärntecknet Skorpionen

Denna emoji föreställer tecknet för stjärntecknet skorpionen, för att vara en skorpion skall man vara född under perioden 23 oktober till 22 november. Här kan du läsa mer om stjärntecknet skorpionen. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera och lägga den ditt urklipp.

Stjärntecknet Skytten

Denna emoji föreställer tecknet för stjärntecknet skytten, för att vara en skytt skall man vara född under perioden 23 november till 21 december. Här kan du läsa mer om stjärntecknet skytten. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera och lägga den ditt urklipp.

Stjärntecknet Stenbocken

Denna emoji föreställer tecknet för stjärntecknet stenbocken, för att vara en stenbock skall man vara född under perioden 22 december till 19 januari. Här kan du läsa mer om stjärntecknet stenbocken. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera och lägga den ditt urklipp.

Stjärntecknet Vattumannen

Denna emoji föreställer tecknet för stjärntecknet vattumannen, för att vara en vattuman skall man vara född under perioden 20 januari till 18 februari. Här kan du läsa mer om stjärntecknet vattumannen. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera och lägga den ditt urklipp.

Stjärntecknet Fiskarna

Denna emoji föreställer tecknet för stjärntecknet fiskarna, för att vara en fisk skall man vara född under perioden 21 mars till 19 april. Här kan du läsa mer om stjärntecknet fiskarna. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera och lägga den ditt urklipp.