Emoji.se/Vad betyder?/Olika emojis på Snapchat

Vad betyder olika emojis på Snapchat?

Vad betyder 💛 på Snapchat?

Ett gult hjärta på Snapchat betyder att ni är #1 BFs (bästa vänner), alltså att ni båda har skickat fler snaps till den andra än någon annan.

Vad betyder ❤️ på Snapchat?

Ett rött hjärta på Snapchat betyder att ni har varit #1 BFs (bästa vänner) med varandra under två veckor på raken, alltså att ni båda har skickat fler snaps till den andra än någon annan under hela två veckor!

Vad betyder 💕 på Snapchat?

Två rosa hjärtan på Snapchat betyder att ni har varit #1 BFs (bästa vänner) med varandra under två månader på raken, alltså att ni båda har skickat fler snaps till den andra än någon annan under hela två månader! Galet!

Vad betyder 👶 på Snapchat?

När baby-emojin visar sig på Snapchat betyder detta att du och den person den visas för alldeles nyligen har blivit vänner.

Vad betyder 😎 på Snapchat?

På Snapchat betyder det leende ansiktet med solglasögon att en av dina bästa vänner är en av personens bästa vänner också, alltså att du skicka många snaps till någon som denna person också skickar många snaps till!

Vad betyder 😬 på Snapchat?

Då det grimaserande ansiktet visas på Snapchat innebär detta att din #1 BF (bästa vän) även är en annan persons #1 BF, alltså att ni båda skickar flest snaps till samma person...

Vad betyder 😏 på Snapchat?

På Snapchat betyder det flinande ansiktet på snedden att du är en av personens bästa vänner, men att personen inte är en av dina bästa vänner. Alltså att du får många snaps av personen men att du inte skickar så många tillbaka...

Vad betyder 😊 på Snapchat?

Emojin leende ansike på Snapchat innebär att personen är en av dina bästa vänner, inte din #1 BF men en av dina bättre vänner - du skickar många snaps till personen.

Vad betyder 🌟 på Snapchat?

Då den lysande stjärnan visas betyder detta att någon har spelat om (replayed) snapsen för den personen som stjärnan visas för, så någonting intressant finns säkert att se!

Vad betyder 🔥 på Snapchat?

På Snapchat innebär eld-emojin att du är på en Snapstreak! Du har snappat denna person varje dag, och personen har snappat dig tillbaka. Emojin ökar allt eftersom antal dagar på rad också ökar.

Vad betyder 💯 på Snapchat?

Hundrapoängssymbolen på Snapchat innebär att ni har en Snapstreak som pågått i 100 dagar, 100-poängsymbolen visas bredvid eld-emojin när du har snappat fram och tillbaka med en person under minst 100 dagar på raken.

Vad betyder ⌛ på Snapchat?

När timglas-emojin visar sig på Snapchat är detta en indikation på att din Snapstreak håller på att ta slut, och att du inom kort måste skicka en ny snap för att hålla igång Snapstreaken.

Vad betyder 🎂 på Snapchat?

När en födelsedagstårta uppenbarar sig på Snapchat betyder detta att personen fyller år idag, men emojin visas enbart om personen har "Birthday Party"-inställningen aktiverad i sina inställningar.

Länkar till alla Snapchat-emojis

Här nedan finner du länkar till samtliga Snapchat-emojis så att du kan läsa mer om dem, du kan även klicka på själva emojierna för att enkelt kopiera dem så att du sedan kan klistra in dem var som helst!

Klicka på en emoji för att kopiera den

👶
🔥
❤️