Emoji 🌟 - Lysande stjärna

🌟

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🌟 på Snapchat?

Då den lysande stjärnan visas betyder detta att någon har spelat om (replayed) snapsen för den personen som stjärnan visas för, så någonting intressant finns säkert att se!


Info om emoji lysande stjärna

Här kan du läsa mer om emojin 🌟. Emojin lysande stjärna hör till de interna emojigrupperna Julafton, Nyårsafton, Ramadan, Jom kippur, Finlands självständighetsdag.  Den huvudgrupp som emojin lysande stjärna hör till är Djur och natur, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 209 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just lysande stjärna finns det dock inte några varianter till.


Emoji lysande stjärna på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Glowing star
🇳🇴 Norska: Skinnende stjerne
🇩🇰 Danska: Lysende stjerne
🇫🇮 Finska: Loistava tähti


Kopiera och använd emoji 🌟

Om du vill kopiera emojin lysande stjärna för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F31F

HTML-kod:   🌟


Andra emojis i gruppen "djur och natur"