Emoji Vattenbuffel

🐃

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji vattenbuffel

Här hittar du emojin vattenbuffel avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin vattenbuffel hör till är Djur och natur, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 175 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just vattenbuffel finns det dock inte några varianter till.

Emoji vattenbuffel på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin vattenbuffel heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Water buffalo
🇳🇴 Norska: Vannbøffel
🇩🇰 Danska: Vandbøffel
🇫🇮 Finska: Vesipuhveli

Kopiera och använd emoji vattenbuffel

Om du vill kopiera emojin vattenbuffel för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji vattenbuffel kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji vattenbuffel

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F403

HTML-kod:   🐃

Andra emojis i gruppen "djur och natur"