Emoji Måne i sista kvarteret med ansikte

🌜

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji måne i sista kvarteret med ansikte

Här hittar du emojin måne i sista kvarteret med ansikte avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin måne i sista kvarteret med ansikte hör till är Djur och natur, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 175 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just måne i sista kvarteret med ansikte finns det dock inte några varianter till.

Emoji måne i sista kvarteret med ansikte på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin måne i sista kvarteret med ansikte heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Last quarter moon with face
🇳🇴 Norska: Måne i siste kvarter med ansikt
🇩🇰 Danska: Måne i sidste kvarter med ansigt
🇫🇮 Finska: Vähenevän puolikuun kasvot

Kopiera och använd emoji måne i sista kvarteret med ansikte

Om du vill kopiera emojin måne i sista kvarteret med ansikte för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji måne i sista kvarteret med ansikte kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji måne i sista kvarteret med ansikte

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F31C

HTML-kod:   🌜

Andra emojis i gruppen "djur och natur"