Emoji 🌜 - Måne i sista kvarteret med ansikte

🌜

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🌜

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är måne i sista kvarteret med ansikte. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är last quarter moon with face.


Info om emoji måne i sista kvarteret med ansikte

Här kan du läsa mer om emojin 🌜. Den huvudgrupp som emojin måne i sista kvarteret med ansikte hör till är Djur och natur, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 198 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just måne i sista kvarteret med ansikte finns det dock inte några varianter till.


Emoji måne i sista kvarteret med ansikte på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Last quarter moon with face
🇳🇴 Norska: Måne i siste kvarter med ansikt
🇩🇰 Danska: Måne i sidste kvarter med ansigt
🇫🇮 Finska: Vähenevän puolikuun kasvot


Kopiera och använd emoji 🌜

Om du vill kopiera emojin måne i sista kvarteret med ansikte för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F31C

HTML-kod:   🌜


Andra emojis i gruppen "djur och natur"