Emoji Hibiskus

🌺

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji hibiskus

Här hittar du emojin hibiskus avbildad i stor storlek. Emojin hibiskus hör till de interna emojigrupperna Mors dag, Fars dag.  Den huvudgrupp som emojin hibiskus hör till är Djur och natur, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 175 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just hibiskus finns det dock inte några varianter till.

Emoji hibiskus på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin hibiskus heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Hibiscus
🇳🇴 Norska: Hibiskus
🇩🇰 Danska: Hibiscus
🇫🇮 Finska: Kiinanruusu

Kopiera och använd emoji hibiskus

Om du vill kopiera emojin hibiskus för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji hibiskus kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji hibiskus

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F33A

HTML-kod:   🌺

Andra emojis i gruppen "djur och natur"