Emoji ⭐ - Medelstor stjärnaEmojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder ⭐

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är medelstor stjärna. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är medium star.


Statistik för emoji ⭐

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin ⭐ ("medelstor stjärna"), ligger på plats 84 av alla 1870 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin ⭐ är maj, senast hade den ungefär 350 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är december. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji ⭐.


Info om emoji medelstor stjärna

Här kan du läsa mer om emojin ⭐. Emojin medelstor stjärna hör till den interna emojigruppen Julafton.  Den huvudgrupp som emojin medelstor stjärna hör till är Djur och natur, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1869 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just medelstor stjärna finns det dock inte några varianter till.


Emoji medelstor stjärna på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Medium star
🇳🇴 Norska: Mellomstor hvit stjerne
🇩🇰 Danska: Mellemstor hvid stjerne
🇫🇮 Finska: Valkoinen keskikokoinen tähti


Kopiera och använd emoji ⭐

Om du vill kopiera emojin medelstor stjärna för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   2B50

HTML-kod:   ⭐


Andra emojis i gruppen "djur och natur"