Emoji Tulpan

🌷

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji tulpan

Här hittar du emojin tulpan avbildad i stor storlek. Emojin tulpan hör till de interna emojigrupperna Påsk, Mors dag, Fars dag, Internationella kvinnodagen.  Den huvudgrupp som emojin tulpan hör till är Djur och natur, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 175 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just tulpan finns det dock inte några varianter till.

Emoji tulpan på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin tulpan heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Tulip
🇳🇴 Norska: Tulipan
🇩🇰 Danska: Tulipan
🇫🇮 Finska: Tulppaani

Kopiera och använd emoji tulpan

Om du vill kopiera emojin tulpan för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji tulpan kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji tulpan

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F337

HTML-kod:   🌷

Andra emojis i gruppen "djur och natur"