Emojis i gruppen "flaggor"

Här hittar du samtliga emojis som hör till gruppen flaggor. Du kan enkelt klicka dig vidare in på alla emojis när nedan för att se större bilder samt läsa mer om vad emojisarna egentligen betyder. Vi har även byggt kontroller så att du snabbt och enkelt kan kopiera emojin med ett enda klick, för att sedan lika enkelt klistra in och använda emojin i till exempel ett chattprogram eller när du skriver ett vanligt mail.

Emoji flaggor till världens alla länder

Denna grupp av emojis är ganska speciell, då den på ett fantastiskt sätt knyter samman hela världen genom små bildikoner. Detta då man har valt att representera alla länder i världen genom emojis (med några få undantag, vi väntar t.ex. fortfarande på den romska flaggan). Utöver alla världens länder finns även massvis med andra roliga flaggor med, som exempelvis Prideflagga emoji och Sjörövarflagga emoji.

I listan här nedan hittar ni alla emoji flaggor som har tillkommit till dags dato, listan fylls på allt eftersom Unicode utökar sin databas med flaggor. För att kopiera en flagga är det bara att klicka direkt på flaggan så kopieras den direkt till ditt urklipp, eller så kan du gå in på flaggans egna undersida och där läsa mer om flaggan och landet samt även kopiera flaggan.


Klicka på en emoji för att kopiera den

🏴‍☠️
🏳️‍🌈
🏳️‍⚧️
🇦🇱
🇩🇿
🇦🇩
🇦🇴
🇦🇮
🇦🇶
🇦🇷
🇦🇲
🇦🇼
🇧🇸
🇧🇭
🇧🇧
🇧🇪
🇧🇿
🇧🇯
🇧🇲
🇧🇹
🇧🇴
🇧🇼
🇧🇷
🇧🇳
🇧🇬
🇧🇮
🇨🇱
🇨🇴
🇨🇼
🇨🇾
🇩🇰
🇩🇯
🇩🇲
🇪🇨
🇪🇬
🇪🇷
🇪🇪
🇪🇹
🇫🇯
🇫🇮
🇫🇷
🇬🇦
🇬🇲
🇬🇪
🇬🇭
🇬🇮
🇬🇷
🇬🇩
🇬🇱
🇬🇺
🇬🇹
🇬🇬
🇬🇳
🇬🇾
🇭🇹
🇭🇳
🇭🇰
🇮🇳
🇮🇶
🇮🇷
🇮🇪
🇮🇸
🇮🇱
🇮🇹
🇯🇲
🇯🇵
🇾🇪
🇯🇪
🇯🇴
🇨🇽
🇰🇭
🇨🇲
🇨🇦
🇨🇻
🇰🇿
🇰🇪
🇨🇳
🇰🇮
🇰🇲
🇽🇰
🇭🇷
🇨🇺
🇰🇼
🇱🇦
🇱🇸
🇱🇻
🇱🇧
🇱🇷
🇱🇾
🇱🇹
🇱🇺
🇲🇴
🇲🇼
🇲🇾
🇲🇱
🇲🇹
🇲🇦
🇲🇺
🇾🇹
🇲🇽
🇲🇩
🇲🇨
🇲🇳
🇲🇲
🇳🇦
🇳🇷
🇳🇵
🇳🇮
🇳🇪
🇳🇬
🇳🇺
🇰🇵
🇳🇴
🇴🇲
🇵🇰
🇵🇼
🇵🇸
🇵🇦
🇵🇾
🇵🇪
🇵🇱
🇵🇹
🇶🇦
🇷🇪
🇷🇴
🇷🇼
🇷🇺
🇼🇸
🇨🇭
🇸🇳
🇷🇸
🇸🇬
🇸🇰
🇸🇮
🇸🇴
🇪🇸
🇱🇰
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿
🇸🇩
🇸🇷
🇸🇪
🇸🇿
🇿🇦
🇰🇷
🇸🇸
🇸🇾
🇹🇼
🇹🇿
🇹🇩
🇹🇭
🇨🇿
🇹🇬
🇹🇰
🇹🇴
🇹🇳
🇹🇷
🇹🇻
🇩🇪
🇺🇬
🇺🇦
🇭🇺
🇺🇾
🇺🇸
🇻🇺
🇻🇪
🇻🇳
🇿🇲
🇿🇼
🇦🇽
🇹🇱
🇦🇨
🇧🇻
🏴󠁧󠁢󠁮󠁩󠁲󠁿