Emoji.se/Vad betyder?/Smileygubbarna

Vad betyder alla smileys och smileygubbar?

Det första man tänker på när man talar om emojis är troligtvis de gula smileygubbarna med olika ansikten, som vart och ett utstrålar olika känslor, beteenden eller företeelser. Här nedan har vi sammanställt en lista med information om de olika smileys som hör till denna kategori.

Vad betyder 😀

Flinande ansikte

Denna emoji är en av de klassiska emojierna, ett gult ansikte med enkla öppna ögon och ett brett leende med den övre tandraden synlig. Används framför allt för att förmedla glädje. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 😀 Flinande ansikte


Vad betyder 😃

Leende ansikte med öppen mun

Denna emoji är en av de allra vanligaste emojierna, det välbekanta gula ansiktet med det stora leendet och de stora glada ögonen. Nästan skrattande, med den översta tandraden av emojien synlig för världen att beskåda. Förmedlar framför allt allmän glädje och är ofta motsvarigheten till den textbaserade smileyn :D. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 😃 Leende ansikte med öppen mun


Vad betyder 😄

Leende ansikte med öppen mun och leende ögon

Denna emoji är en av de verkliga klassikerna, ett stort gult ansikte med ett gigantiskt leende och ögon som även dem ler. Förmedlar lättsam och humoristisk glädje. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 😄 Leende ansikte med öppen mun och leende ögon


Vad betyder 😁

Flinande ansikte med leende ögon

En fantastisk mysig och varm emoji som utstrålar en nöjd tacksamhet, leende ögon tillsammans med ett stort glänsande leende där alla munnens tänder är synliga. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 😁 Flinande ansikte med leende ögon


Vad betyder 😆

Leende ansikte med öppen mun som blundar hårt

Ett stort gult ansikte med ihopknipna ögon formade som ett X och ett stort öppet leende, förmedlar oftast upprymdhet i kombination med skratt eller glimten i ögat. I textbaserad smileyform motsvaras emojin av xD eller ><. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 😆 Leende ansikte med öppen mun som blundar hårt


Vad betyder 😅

Leende ansikte med öppen mun och kallsvett

Ett gult ansikte med ett stort öppet leende och leende ögon, samt en svettdroppe över det vänstra övat (oftast). Denna emoji används framför allt för att förmedla att någonting var nära ögat, eller nervositet. Kan ibland även användas för att förmedla svett i samband med träning. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 😅 Leende ansikte med öppen mun och kallsvett


Vad betyder 😂

Ansikte med glädjetårar

Ett stort gult ansikte med ett jätteleende och upplyfta ögonbryn med leende ögon som skrattar så hårt att de gråter. Används framför allt för att uttrycka att någonting är väldigt roligt. Denna emoji går även att köpa som en riktigt mjuk och gosig emojikudde skrattande tears of joy, som passar utmärkt att mysa med i soffan eller sängen. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 😂 Ansikte med glädjetårar


Glöm inte att kolla in vår sida med roliga emojiprylar och presenter!

Vad betyder 🤣

Rullar runt på golvet och skrattar

Ett gult ansikte på snedden med ett X-formade ögon och jätteleende som skrattar så att tårarna rinner. Används framför allt för att uttrycka att någonting är vansinnigt roligt, den akronym som annars förknippas med denna emoji är ROFL (Rolling On the Floor Laughing). Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 🤣 Rullar runt på golvet och skrattar


Vad betyder ☺️

Leende ansikte

En oerhört klassisk smileygubbe. Med rosiga kinder, ett blygsamt leende och mjuka stängda ögon förmedlar denna emoji en varm och positiv känsla, glädje, kärlek och lycka. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji ☺️ Leende ansikte


Vad betyder 😊

Leende ansikte med leende ögon

Det här är en av de riktigt klassiska emojierna. Ett stort gult ansikte med leende ögon och en stängd men leende mun som mynnar ut i rosiga kinder. Används för att uttrycka glädje, värme och positiva känslor. I smileyform ser denna emoji vanligtvis ut så här: ^^ Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 😊 Leende ansikte med leende ögon


Vad betyder 😇

Leende ansikte med gloria

Ett gult ansikte med leende ögon och ett stängt leende, med en blå gloria över huvudet. Används vanligtvis för att representera änglalikt beteende, t.ex. välgörenhet eller liknande, men kan även användas för att uttrycka ett busigt beteende eller att man har rackartyg på gång. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 😇 Leende ansikte med gloria


Vad betyder 🙂

Småleende ansikte

Ett gult ansikte med enkla öppna ögon och ett smalt och stängt leende, ganska neutralt. Skall uttrycka positiva, glada och vänliga känslor, men kan ibland uppfattas som och användas för att uttrycka ironi eller att vara nedlåtande - nästan som att man säger att någonting är okej, även fast det egentligen inte är det. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 🙂 Småleende ansikte


Vad betyder 🙃

Uppochnedvänt ansikte

Ett uppochnedvänt gult ansikte med enkla öppna ögon och ett smalt och stängt, ganska neutralt, leende. Används framför allt för att uttrycka ironi, sarkasm, skämt, allmänt tokeri eller att någonting verkar alldeles uppochned. Kan i vissa avseenden liknas med emoticonen shruggie: ¯\_(ツ)_/¯. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 🙃 Uppochnedvänt ansikte


Vad betyder 😉

Blinkning med ett öga

En riktigt klassisk emoji. Ett gult ansikte med ett busigt leende och ett öga som blinkar, oftast porträtteras detta genom det vänstra ögat. Används oftast för att uttrycka humor eller skämtsamhet, men används även ofta för att uttrycka ironi. Emoticon-varianten av denna emoji är den klassiska ;) Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 😉 Blinkning med ett öga


Vad betyder 😌

Lättat ansikte

Ett gult ansikte med mjuka stängda ögon, något höjda ögonbryn och ett försynt leende. Emojien ger nästan intrycket av en suck av lättnad, med allmänt lugna och nöjda känslor som följd. Används även ibland för att förmedla allmän glädje över att någonting som hade kunnat gå fel ändå går vägen. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 😌 Lättat ansikte


Glöm inte att kolla in vår sida med roliga emojiprylar och presenter!

Vad betyder 😍

Leende ansikte med hjärtformade ögon

Ett gult ansikte med ett öppet leende och stora röda hjärt-formade ögon. Förmedlar framför allt väldigt kraftiga kärlekskänslor och passion, eller rent av beundran. Används i huvudsak för att uttrycka att man verkligen älskar någon person, eller en sak eller pryl. Denna emoji går även att köpa som en riktigt mjuk och gosig emojikudde med hjärtögon, som passar utmärkt att mysa med i soffan eller sängen. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 😍 Leende ansikte med hjärtformade ögon


Vad betyder 🥰

Leende ansikte med hjärtan

Ett gult ansikte med leende ögon och ett stängt försynt leende och rosiga läppar, omgivet av flera röda hjärtan som svävar runt huvudet. Uttrycker en svärm av olika känslor relaterat till glädje, kärlek och tillgivenhet. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 🥰 Leende ansikte med hjärtan


Vad betyder 😘

Ansikte som ger en slängkyss

Denna emoji är en riktig klassiker. Ett gult ansikte som blinkar med ena ögat och har munnen formad som en pussmun, med ett hjärta som flyger från munnen, en äkta slängkyss. Används ofta för att uttrycka kärlek och omtänksamhet på ett flörtigt, eller ibland skämtsamt, sätt. Denna emoji går även att köpa som en riktigt mjuk och gosig emojikudde slängkyss, som passar utmärkt att mysa med i soffan eller sängen. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 😘 Ansikte som ger en slängkyss


Vad betyder 😗

Pussande ansikte

En klassisk emoji, ett gult ansikte med enkla öppna ögon och läpparna formade som en pussmun som ger en puss. Används för att på ett enkelt och milt sätt uttrycka känslor av kärlek och tillgivenhet. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 😗 Pussande ansikte


Vad betyder 😙

Pussande ansikte med leende ögon

En klassisk emoji bestående av ett gult ansikte med leende ögon och läppar formade som en pussmun, uttrycker varma känslor av kärlek och tillgivenhet. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 😙 Pussande ansikte med leende ögon


Vad betyder 😚

Pussande ansikte som blundar

En mysig emoji som består av ett gult ansikte med leende ögon, rosiga kinder och läppar formade som en pussmun, uttrycker varma känslor av tillgivenhet och kärlek. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 😚 Pussande ansikte som blundar


Vad betyder 😋

Ansikte som njuter av god mat

En populär emoji med leende ögon och ett stort stängt leende med tungan utstickande ur ena hörnet, nästan som att den slickar sina läppar efter att ha tuggat i sig någonting gott. Används ofta för att uttrycka att en maträtt är utsökt, men kan även användas för att uttrycka att man tycker att en annan person är en riktig läckerbit. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 😋 Ansikte som njuter av god mat


Vad betyder 😛

Ansikte med utsträckt tunga

Ett gult ansikte med små men öppna ögon, och ett stort flin som sticker ut tungan på ett lekfullt sätt. Används framför allt för att uttrycka mildare ironi eller sarkasm, men ofta även tokighet blandat med glädje. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 😛 Ansikte med utsträckt tunga


Glöm inte att kolla in vår sida med roliga emojiprylar och presenter!

Vad betyder 😝

Ansikte med utsträckt tunga som blundar hårt

Ett gult ansikte ihoptryckta ögon formade som ett X och ett stort leende med tungan utstickande genom munnen på ett lipande sätt. Används framför allt för att uttrycka lukfullhet och känslor av humor, upprymdhet och lycka. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 😝 Ansikte med utsträckt tunga som blundar hårt


Vad betyder 😜

Ansikte med utsträckt tunga som blinkar med ett öga

Ett gult ansikte med en utstickande tunga som lipar och ett öga som är stängt, som att det blinkar. Används framför allt för att förmedla känslor av att någonting är roligt eller tokigt, eller att man skojar friskt. Denna emoji går även att köpa som en riktigt mjuk och gosig emojikudde lipande och blinkande, som passar utmärkt att mysa med i soffan eller sängen. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 😜 Ansikte med utsträckt tunga som blinkar med ett öga


Vad betyder 🤪

Tokigt ansikte

Denna emoji skall föreställa någon som gör ett roligt ansikte. Med det stora smilet och den utstickande tungan (på de flesta plattformar), ackompanjerat av de olika stora vita ögonen med blicken åt olika håll, ger emojin verkligen uttryck för att vara tokig! Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 🤪 Tokigt ansikte


Vad betyder 🧐

Ansikte med monokel

Ett gult ansikte med något böjda ögonbryn och en sned något bister mun, ena ögat är försett med en monokel vilket ger intrycket av att någonting är under inspektion. Används framför allt för att förmedla att någon är fundersam eller ifrågasätter någonting, att man är skeptisk och vill granska någonting närmre. Kan även användas för att förmedla självbelåtenhet eller en känsla av att vara sofistikerad. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 🧐 Ansikte med monokel


Vad betyder 🤓

Nördansikte

Ett gult ansikte försett med glasögon med tjock svart ram, typiska nördglasögon, samt ett litet försynt leende med framstickande framtänder. Används framför allt för att uttrycka nördighet i positiv bemärkelse, t.ex. någon som är väldigt tekniskt lagd eller sitter på stor kunskap eller engagemang kring någonting - oavsett om det handlar om skola eller sport. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 🤓 Nördansikte


Vad betyder 😎

Leende ansikte med solglasögon

En klassisk emoji som föreställer för det mesta någon som verkligen känner sig cool, med ett stängt och nöjt leende och svarta solglasögon av Wayfarer-typ. Används även ofta för att uttrycka självsäkerhet, attityd eller att man är riktigt nöjd med någonting.. Denna emoji går även att köpa som en riktigt mjuk och gosig emojikudde solglasögon, som passar utmärkt att mysa med i soffan eller sängen. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 😎 Leende ansikte med solglasögon


Vad betyder 🤩

Ansikte med stjärnor i ögonen

På engelska kallas denna emoji ibland Star-Struck, vilket åsyftar någonting man blir när man ser en kändis, t.ex. en skådespelare eller en musikartist. Tanken är att det gigantiska leendet och stjärnorna framför ögonen skall uttrycka förundran, fascination eller att man är uttrycker beundran och är imponerad. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 🤩 Ansikte med stjärnor i ögonen


Vad betyder 😏

Flinande ansikte på snedden

Det här är en klassisk emoji som ofta används för att ge uttryck för busighet eller slughet. Med det klassiska leendet på snedden, de kisande ögonen som tittar åt sidan och de höjda ögonbrynen förmedlar verkligen att personen har något busigt på gång. Emojien används inte helt oväntat ofta som flirtredskap. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 😏 Flinande ansikte på snedden


Glöm inte att kolla in vår sida med roliga emojiprylar och presenter!

Vad betyder 😒

Ej roat ansikte

Ett gult ansikte med något höjda ögonbryn och en liten surmulen min, och ögon som tittar lite missnöjt åt sidan. Används ofta för att uttrycka olika negativa känslor såsom t.ex. irritation, missnöjdhet, att man är sur eller skeptisk till något (ofta en person). Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 😒 Ej roat ansikte


Vad betyder 😞

Besviket ansikte

Ett gult ansikte med en rejält bister min, stängda ledsna ögon och en surmulen mun. Emojien ser verkligen ut att lida av sorg och ledsamhet. Används för att förmedla en uppsättning olyckliga känslor såsom sorg, besvikelse, stress, ånger eller samvetskval. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 😞 Besviket ansikte


Vad betyder 😔

Avvaktande ansikte

Ett gult ansikte med ledsna stängda ögon och böjda ögonbryn, med en stängd rak mun. Ger ett uttryck av att vara fundersam på ett ledsamt sätt, ser nästan ut att vara trött på livet och som att den funderar på när allt egentligen gick fel - varför blev det så här? Används ofta för att uttrycka just sådana känslor av hopplöshet. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 😔 Avvaktande ansikte


Vad betyder 😟

Oroligt ansikte

Ett gult ansikte med öppna ögon och höjda rynkade ögonbryn, och en bister min - emojin ser allmänt missnöjd ut. Används ofta för att uttrycka måttligt ledsamma känslor som t.ex. allmän oro, lättare ångest, att vara olycklig eller milt besviken. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 😟 Oroligt ansikte


Vad betyder 😕

Förvirrat ansikte

Ett gult ansikte med öppna ögon och en snedvinklad mun, nästan som att den tuggar på läpparna. Ger ett intryck av att vara osäker eller lite förvirrad, som att den inte riktigt vet vad som händer eller om det som hänt är okej. Används helt enkelt ofta för att uttrycka att man är förbryllad eller lite förvirrad över någonting. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 😕 Förvirrat ansikte


Vad betyder 🙁

Småsurt ansikte

Ett gult ansikte med öppna ögon och en mun som ger ett lite småsurt intryck. Används ofta för att uttrycka milda känslor av besvikelse eller ledsenhet, eller att man är lite bekymrad. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 🙁 Småsurt ansikte


Vad betyder ☹️

Surt ansikte

Det klassiska sura ansiktet. Ett gult ansikte med enkla öppna ögon och en mun som ger ett mycket surt intryck. Används ofta för att uttrycka ganska starka känslor av besvikelse eller ledsenhet, eller att man är ganska bekymrad. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji ☹️ Surt ansikte


Vad betyder 😣

Ihärdigt ansikte

Ett gult ansikte med en något bister min, rynkade ögonbryn och ihoptryckta X-formade ögon, nästan som att den kämpar för att hålla tårarna inne eller genomgår någonting väldigt jobbigt. Används ofta för att uttrycka att man kämpar ihärdigt, men kan även användas för att uttrycka olika grader av frustration, ledsamhet och hjälplöshet. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 😣 Ihärdigt ansikte


Glöm inte att kolla in vår sida med roliga emojiprylar och presenter!

Vad betyder 😖

Förbryllat ansikte

Ett gult ansikte med ihoptryckta X-formade ögon och en hopskrynklad mun, nästan som att den är frustrerad och försöker hålla tillbaka tårarna. Används ofta för att uttrycka känslor såsom frustration, avsky, förlust eller irritation. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 😖 Förbryllat ansikte


Vad betyder 😫

Trött ansikte

Ett gult ansikte med ihoptryckta X-formade ögon böjda ögonbryn och en stor öppen mun som ser något missnöjd ut, nästan som att den hämtar andan efter en ansträngning eller gäspar. Är tänkt att representera trötthet eller att man är utmattad, men används ofta även för att uttrycka olika nivåer av frustration eller att man är ledsen. Ibland används den även för att uttrycka att man är förbluffad och inte riktigt kan hantera hur bra någon eller någonting är. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 😫 Trött ansikte


Vad betyder 😩

Uttröttat ansikte

Ett gult ansikte med stängda rynkade ögon och ännu mer rynkade ögonbryn, och en stor öppen mun som på ett sätt ser en aning missnöjd ut, nästan som att den är på väg att ge upp. Är tänkt att avspegla känslor av frustration och ledsenhet, men även på ett lekfullt sätt till viss del munterhet och tillgivenhet. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 😩 Uttröttat ansikte


Vad betyder 🥺

Bönfallande ansikte

Ett gult ansikte med böjda ögonbryn, stora "hundvalpsögon", en mun som yttrar någon form av bekymmersamhet och med en liten rodnad om kinderna. Denna emoji är tänkt att föreställa ett ansikte som bönar och ber, men kan även användas för att uttrycka hur röd man har blivit över någonting som någon har gjort, eller hur mycket man beundrar någon eller någonting. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 🥺 Bönfallande ansikte


Vad betyder 😢

Gråtande ansikte

Ett gult ansikte med böjda ögonbryn, ledsna ögon och en liten ledset uttryck i munnen, med en tår från ena ögat som rinner längs kinden. Används ofta för att uttrycka lindriga känslor av sorgsenhet eller smärta, helt enkelt att man är ledsen. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 😢 Gråtande ansikte


Vad betyder 😭

Storgråtande ansikte

Ett gult ansikte med böjda ögonbryn, stängda ledsna ögon och en öppen men ihoptryckt mun som utstrålar förtvivlan, med floder av tårar som strömmar nerför kinderna från båda ögonen. Är tänkt att uttrycka otröstlig sort och förtvivlan, men används även ofta för att uttrycka överväldigande känslor av lycka eller tacksamhet. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 😭 Storgråtande ansikte


Vad betyder 😤

Blåsande med argt ansikte

Ett gult ansikte med stängda ögon, rynkade ögonbryn och en bred bister min, med två puffar med ånga som blåser ut från emojiens näsa. Det är väldigt lätt att tro att denna emoji skall symbolisera någon som är arg och blåser ut luft ur näsan, eller som fnyser ganska förnämt som om hen har rätt om någonting eller tycker att någon annan sköter sig illa. Men denna emoji skall faktiskt symbolisera ett triumferande ansiktsuttryck, tro det eller ej. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 😤 Blåsande med argt ansikte


Vad betyder 😠

Argt ansikte

Ett gult ansikte med ganska liten böjd mun och ögonbryn rynkade snett nedåt på ett sätt som får ansiktet att se argt ut. Är tänkt att uttrycka varierande känslor av ilska, t.ex. att man är sur eller irriterad, eller till och med förbannad. Kan också användas för att symbolisera att man är elak med mening. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 😠 Argt ansikte


Glöm inte att kolla in vår sida med roliga emojiprylar och presenter!

Vad betyder 😡

Plutande ansikte

Ett rödfärgat ansikte med ganska liten böjd mun och ögonbryn rynkade snett nedåt på ett sätt som får ansiktet att se argt ut. Är tänkt att uttrycka starka känslor av ilska och hat, t.ex. att man är ordentligt förbannad, upprörd eller irriterad. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 😡 Plutande ansikte


Vad betyder 🤬

Ansikte med symboler över munnen

Ett rödfärgat ansikte med ögonbryn rynkade snett nedåt på ett sätt som får ansiktet att se argt ut, och en svart remsa med vita typografiska symboler som täcker dess mun. Är tänkt att uttrycka kraftiga känslor av ilska och upprördhet samtidigt som man svär eller skriker okvädesord. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 🤬 Ansikte med symboler över munnen


Vad betyder 🤗

Kramande ansikte

Ett varmt leende ansikte med utsträckta händer. Vanligtvis syftar denna emoji till en som kramas, att händerna är utsträckta som om emojien skall ge en kram. Det finns dock flera möjliga representationer för denna emoji, framför allt används den ofta för att symbolisera rörelsen jazzhänder (som förknippas med dans), men kan även användas rent generellt för att uttrycka sitt tack eller stöd och för att förmedla varma och positiva känslor. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 🤗 Kramande ansikte


Vad betyder 😬

Grimaserande ansikte

Ett gult ansikte med enkla öppna ögon och öppen mun med sammanpressade tänder. Används ofta för att uttrycka att en är nervös, tycker att någonting är pinsamt eller att t.ex. en situation känns obekväm. Denna emoji går även att köpa som en riktigt mjuk och gosig emojikudde grimas, som passar utmärkt att mysa med i soffan eller sängen. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 😬 Grimaserande ansikte


Vad betyder 😪

Sömnigt ansikte

För oss västerlänningar kan man tycka att den här emojin kanske borde innebära att man är förkyld och snorig, eller kanske att man nyser - men i själva verket kommer denna emoji också från manga, japansk tecknad serie, och innebär att en person är sömnig och sover. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Läs mer: Emoji 😪 Sömnigt ansikte


Denna sida innehåller annonslänkar till Reklamkungen, Bluebox och Buttericks