Emoji Dödskalle med benEmojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji dödskalle med ben

Här hittar du emojin dödskalle med ben avbildad i stor storlek. Emojin dödskalle med ben hör till den interna emojigruppen Halloween.  Den huvudgrupp som emojin dödskalle med ben hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just dödskalle med ben finns det dock inte några varianter till.

Emoji dödskalle med ben på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin dödskalle med ben heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Skull and crossbones
🇳🇴 Norska: Hodeskalle og bein i kryss
🇩🇰 Danska: Dødningehoved og korslagte knogler
🇫🇮 Finska: Pääkallo ja luut ristissä

Kopiera och använd emoji dödskalle med ben

Om du vill kopiera emojin dödskalle med ben för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji dödskalle med ben kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji dödskalle med ben

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   2620

HTML-kod:   ☠

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"