Emoji 🤲 - Handflator tillsammans vända uppåt

🤲

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🤲

Denna emoji föreställer två händer intill varandra, med öppnade med handflator som pekar uppåt och är något skålformade. Denna emoji används ofta av följare av religionen Islam för att uttrycka att de ber, men kan även användas för att uttrycka tiggeri efter pengar. Inom det amerikanska teckenspråket kan emojin även användas för att representera en öppen bok.


Statistik för emoji 🤲

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 🤲 ("handflator tillsammans vända uppåt"), ligger på plats 134 av alla 1870 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 🤲 är oktober, senast hade den ungefär 220 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är november. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 🤲.


Andra varianter av emoji "handflator tillsammans vända uppåt"

Handflator tillsammans vända uppåt är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🤲🏻

Vad betyder 🤲🏻

Emojin 🤲🏻 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "handflator tillsammans vända uppåt, ljus hudfärg" och representerar emojin handflator tillsammans vända uppåt med ljus hudfärg.

🤲🏼

Vad betyder 🤲🏼

Emojin 🤲🏼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "handflator tillsammans vända uppåt, beige hudfärg" och representerar emojin handflator tillsammans vända uppåt med beige hudfärg.

🤲🏽

Vad betyder 🤲🏽

Emojin 🤲🏽 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "handflator tillsammans vända uppåt, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin handflator tillsammans vända uppåt med ljusbrun hudfärg.

🤲🏾

Vad betyder 🤲🏾

Emojin 🤲🏾 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "handflator tillsammans vända uppåt, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin handflator tillsammans vända uppåt med mörkbrun hudfärg.

🤲🏿

Vad betyder 🤲🏿

Emojin 🤲🏿 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "handflator tillsammans vända uppåt, mörk hudfärg" och representerar emojin handflator tillsammans vända uppåt med mörk hudfärg.


Info om emoji handflator tillsammans vända uppåt

Här kan du läsa mer om emojin 🤲. Emojin handflator tillsammans vända uppåt hör till de interna emojigrupperna Ramadan, Eid al-fitr, Jom kippur, Coronavirus.  Den huvudgrupp som emojin handflator tillsammans vända uppåt hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1869 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just handflator tillsammans vända uppåt finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji handflator tillsammans vända uppåt på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Palms up together
🇳🇴 Norska: Samlede håndflater vendt oppover
🇩🇰 Danska: Samlede håndflader, der vender opad
🇫🇮 Finska: Kämmenet ylöspäin


Kopiera och använd emoji 🤲

Om du vill kopiera emojin handflator tillsammans vända uppåt för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F932

HTML-kod:   🤲


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"