Emoji Handflator tillsammans vända uppåt

🤲

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji handflator tillsammans vända uppåt

Här hittar du emojin handflator tillsammans vända uppåt avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin handflator tillsammans vända uppåt hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just handflator tillsammans vända uppåt finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji handflator tillsammans vända uppåt på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin handflator tillsammans vända uppåt heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Breast-feeding
🇳🇴 Norska: Samlede håndflater vendt oppover
🇩🇰 Danska: Samlede håndflader, der vender opad
🇫🇮 Finska: Kämmenet ylöspäin

Andra varianter av emoji "handflator tillsammans vända uppåt"


Kopiera och använd emoji handflator tillsammans vända uppåt

Om du vill kopiera emojin handflator tillsammans vända uppåt för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji handflator tillsammans vända uppåt kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji handflator tillsammans vända uppåt

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F932

HTML-kod:   🤲

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"