Emoji Hjälm med vitt korsEmojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji hjälm med vitt kors

Här hittar du emojin hjälm med vitt kors avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin hjälm med vitt kors hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just hjälm med vitt kors finns det dock inte några varianter till.

Emoji hjälm med vitt kors på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin hjälm med vitt kors heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Helmet with white cross
🇳🇴 Norska: Hjelm med hvitt kors
🇩🇰 Danska: Hjelm med hvidt kryds
🇫🇮 Finska: Kypärä, jossa valkoinen risti

Kopiera och använd emoji hjälm med vitt kors

Om du vill kopiera emojin hjälm med vitt kors för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji hjälm med vitt kors kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji hjälm med vitt kors

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   26D1

HTML-kod:   ⛑

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"