Emoji 👵 - Äldre kvinna

👵

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 👵

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är äldre kvinna. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är older woman.

Glöm inte att kolla in vår sida med roliga emojiprylar och presenter!

Info om emoji äldre kvinna

Här kan du läsa mer om emojin 👵. Emojin äldre kvinna hör till de interna emojigrupperna Mors dag, Internationella kvinnodagen.  Den huvudgrupp som emojin äldre kvinna hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just äldre kvinna finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji äldre kvinna på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Older woman
🇳🇴 Norska: Eldre kvinne
🇩🇰 Danska: Ældre kvinde
🇫🇮 Finska: Vanha nainen

Andra varianter av emoji "äldre kvinna"


Kopiera och använd emoji 👵

Om du vill kopiera emojin äldre kvinna för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F475

HTML-kod:   👵

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"


Denna sida innehåller annonslänkar till Reklamkungen, Bluebox och Buttericks