Emoji 💁‍♂️ - Man i informationsdisken

💁‍♂️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 💁‍♂️

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är man i informationsdisken. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är information desk man.


Andra varianter av emoji "man i informationsdisken"

Man i informationsdisken är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

💁🏻‍♂️
Man i informationsdisken, ljus hudfärg
💁🏼‍♂️
Man i informationsdisken, beige hudfärg
💁🏽‍♂️
Man i informationsdisken, ljusbrun hudfärg
💁🏾‍♂️
Man i informationsdisken, mörkbrun hudfärg
💁🏿‍♂️
Man i informationsdisken, mörk hudfärg

Info om emoji man i informationsdisken

Här kan du läsa mer om emojin 💁‍♂️. Den huvudgrupp som emojin man i informationsdisken hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 453 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just man i informationsdisken finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji man i informationsdisken på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Information desk man
🇳🇴 Norska: Mann i infoskranke
🇩🇰 Danska: Mand ved informationsskranke
🇫🇮 Finska: Neuvontapistemies


Kopiera och använd emoji 💁‍♂️

Om du vill kopiera emojin man i informationsdisken för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F481 200D 2642 FE0F

HTML-kod:   💁‍♂️


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"