Emoji 👭 - Två kvinnor som håller hand

👭

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 👭

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är två kvinnor som håller hand. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är two women holding hands.

Info om emoji två kvinnor som håller hand

Här kan du läsa mer om emojin 👭. Emojin två kvinnor som håller hand hör till de interna emojigrupperna Pride och HBTQ, Alla hjärtans dag.  Den huvudgrupp som emojin två kvinnor som håller hand hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 448 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just två kvinnor som håller hand finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji två kvinnor som håller hand på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Two women holding hands
🇳🇴 Norska: To kvinner som holder hender
🇩🇰 Danska: To kvinder, der holder i hånd
🇫🇮 Finska: Kaksi naista käsi kädessä

Andra varianter av emoji "två kvinnor som håller hand"


Kopiera och använd emoji 👭

Om du vill kopiera emojin två kvinnor som håller hand för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F46D

HTML-kod:   👭

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"