Emoji 😣 - Ihärdigt ansikte

😣

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 😣

Ett gult ansikte med en något bister min, rynkade ögonbryn och ihoptryckta X-formade ögon, nästan som att den kämpar för att hålla tårarna inne eller genomgår någonting väldigt jobbigt. Används ofta för att uttrycka att man kämpar ihärdigt, men kan även användas för att uttrycka olika grader av frustration, ledsamhet och hjälplöshet.

Emojin blev ett med emoji-sfären år 2015 som en del av Emoji 1.0.


Info om emoji ihärdigt ansikte

Här kan du läsa mer om emojin 😣. Emojin ihärdigt ansikte hör till den interna emojigruppen Coronavirus.  Den huvudgrupp som emojin ihärdigt ansikte hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just ihärdigt ansikte finns det dock inte några varianter till.


Emoji ihärdigt ansikte på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Persevering face
🇳🇴 Norska: Utholdende ansikt
🇩🇰 Danska: Standhaftigt ansigt
🇫🇮 Finska: Sinnikkäät kasvot


Kopiera och använd emoji 😣

Om du vill kopiera emojin ihärdigt ansikte för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F623

HTML-kod:   😣


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"