Emoji Spöke

👻

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji spöke

Här hittar du emojin spöke avbildad i stor storlek. Emojin spöke hör till den interna emojigruppen Halloween.  Den huvudgrupp som emojin spöke hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just spöke finns det dock inte några varianter till.

Emoji spöke på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin spöke heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Ghost
🇳🇴 Norska: Spøkelse
🇩🇰 Danska: Spøgelse
🇫🇮 Finska: Haamu

Kopiera och använd emoji spöke

Om du vill kopiera emojin spöke för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji spöke kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji spöke

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F47B

HTML-kod:   👻

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"