Emoji 🤷 - Person som rycker på axlarna

🤷

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🤷

Denna emoji föreställer en person som rycker på axlarna, på ett sätt som förmedlar att denne inte vet och inte heller bryr sig särskilt mycket om det ämne som avhandlas. I textform (emoticon) kallas detta uttryck shruggie och skrivs oftast som: ¯\_(ツ)_/¯. Emojin föreställer en icke könad person och är därför könsneutral, men den finns även variationer av den där det är en man- eller en kvinna som porträtteras.


Andra varianter av emoji "person som rycker på axlarna"

Person som rycker på axlarna är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🤷🏻

Vad betyder 🤷🏻

Emojin 🤷🏻 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "person som rycker på axlarna, ljus hudfärg" och representerar emojin person som rycker på axlarna med ljus hudfärg.

🤷🏼

Vad betyder 🤷🏼

Emojin 🤷🏼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "person som rycker på axlarna, beige hudfärg" och representerar emojin person som rycker på axlarna med beige hudfärg.

🤷🏽

Vad betyder 🤷🏽

Emojin 🤷🏽 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "person som rycker på axlarna, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin person som rycker på axlarna med ljusbrun hudfärg.

🤷🏾

Vad betyder 🤷🏾

Emojin 🤷🏾 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "person som rycker på axlarna, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin person som rycker på axlarna med mörkbrun hudfärg.

🤷🏿

Vad betyder 🤷🏿

Emojin 🤷🏿 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "person som rycker på axlarna, mörk hudfärg" och representerar emojin person som rycker på axlarna med mörk hudfärg.


Info om emoji person som rycker på axlarna

Här kan du läsa mer om emojin 🤷. Den huvudgrupp som emojin person som rycker på axlarna hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just person som rycker på axlarna finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji person som rycker på axlarna på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Person shrugging
🇳🇴 Norska: Person som trekker på skuldrene
🇩🇰 Danska: Person der trækker på skulderen
🇫🇮 Finska: Henkilö kehittää olkiaan


Kopiera och använd emoji 🤷

Om du vill kopiera emojin person som rycker på axlarna för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F937

HTML-kod:   🤷


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"