Emoji ✍ - Skrivande handEmojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder ✍

Denna emoji föreställer en högerhand som skriver med en penna, beroende på vilken enhet man använder emojin på är pennan antingen blå, svart eller röd.


Andra varianter av emoji "skrivande hand"

Skrivande hand är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

✍🏻
Skrivande hand, ljus hudfärg
✍🏼
Skrivande hand, beige hudfärg
✍🏽
Skrivande hand, ljusbrun hudfärg
✍🏾
Skrivande hand, mörkbrun hudfärg
✍🏿
Skrivande hand, mörk hudfärg

Info om emoji skrivande hand

Här kan du läsa mer om emojin ✍. Den huvudgrupp som emojin skrivande hand hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 453 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just skrivande hand finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji skrivande hand på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Writing hand
🇳🇴 Norska: Skrivende hånd
🇩🇰 Danska: Skrivende hånd
🇫🇮 Finska: Kirjoittava käsi


Kopiera och använd emoji ✍

Om du vill kopiera emojin skrivande hand för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   270D

HTML-kod:   ✍


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"