Emoji Klappande händer

👏

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji klappande händer

Här hittar du emojin klappande händer avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin klappande händer hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just klappande händer finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji klappande händer på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin klappande händer heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Clapping hands sign
🇳🇴 Norska: Klappende hender
🇩🇰 Danska: Klappende hænder
🇫🇮 Finska: Taputtavat kädet

Andra varianter av emoji "klappande händer"


Kopiera och använd emoji klappande händer

Om du vill kopiera emojin klappande händer för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji klappande händer kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji klappande händer

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F44F

HTML-kod:   👏

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"