Emoji 👐 - Öppna händer

👐

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 👐

Denna emoji föreställer två öppna händer med tummarna intill varandra och övriga fingrar pekande åt nästan motsatt håll. Används ofta för att representera "jazz hands", men ibland även för att ge uttryck för öppenhet och att kramas.

Info om emoji öppna händer

Här kan du läsa mer om emojin 👐. Emojin öppna händer hör till den interna emojigruppen Coronavirus.  Den huvudgrupp som emojin öppna händer hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 448 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just öppna händer finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji öppna händer på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Open hands sign
🇳🇴 Norska: Åpne hender
🇩🇰 Danska: Åbne hænder
🇫🇮 Finska: Avoimet kädet

Andra varianter av emoji "öppna händer"


Kopiera och använd emoji 👐

Om du vill kopiera emojin öppna händer för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F450

HTML-kod:   👐

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"