Emoji 💑 - Två personer med hjärta

💑

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 💑

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är två personer med hjärta. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är two persons with heart.

Info om emoji två personer med hjärta

Här kan du läsa mer om emojin 💑. Den huvudgrupp som emojin två personer med hjärta hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 448 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just två personer med hjärta finns det dock inte några varianter till.

Emoji två personer med hjärta på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Two persons with heart
🇳🇴 Norska: To mennesker med hjerte
🇩🇰 Danska: To mennesker med hjerte
🇫🇮 Finska: Kaksi ihmistä sydämellä

Kopiera och använd emoji 💑

Om du vill kopiera emojin två personer med hjärta för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F491

HTML-kod:   💑

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"