Emoji 🤛 - Knytnäve åt vänster

🤛

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🤛

Denna emoji föreställer en knuten näve som pekar åt vänster, används ofta tillsammans med emojin som föreställer en knuten näve som pekar åt höger för att symbolisera en fullständig fist-bump.


Andra varianter av emoji "knytnäve åt vänster"

Knytnäve åt vänster är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🤛🏻

Vad betyder 🤛🏻

Emojin 🤛🏻 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "knytnäve åt vänster, ljus hudfärg" och representerar emojin knytnäve åt vänster med ljus hudfärg.

🤛🏼

Vad betyder 🤛🏼

Emojin 🤛🏼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "knytnäve åt vänster, beige hudfärg" och representerar emojin knytnäve åt vänster med beige hudfärg.

🤛🏽

Vad betyder 🤛🏽

Emojin 🤛🏽 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "knytnäve åt vänster, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin knytnäve åt vänster med ljusbrun hudfärg.

🤛🏾

Vad betyder 🤛🏾

Emojin 🤛🏾 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "knytnäve åt vänster, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin knytnäve åt vänster med mörkbrun hudfärg.

🤛🏿

Vad betyder 🤛🏿

Emojin 🤛🏿 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "knytnäve åt vänster, mörk hudfärg" och representerar emojin knytnäve åt vänster med mörk hudfärg.


Info om emoji knytnäve åt vänster

Här kan du läsa mer om emojin 🤛. Den huvudgrupp som emojin knytnäve åt vänster hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just knytnäve åt vänster finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji knytnäve åt vänster på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Left-facing fist
🇳🇴 Norska: Knyttneve vendt mot venstre
🇩🇰 Danska: Knytnæve, der vender mod venstre
🇫🇮 Finska: Vasemmalle osoittava nyrkki


Kopiera och använd emoji 🤛

Om du vill kopiera emojin knytnäve åt vänster för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F91B

HTML-kod:   🤛


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"