Emoji Knytnäve åt vänster

🤛

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji knytnäve åt vänster

Här hittar du emojin knytnäve åt vänster avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin knytnäve åt vänster hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just knytnäve åt vänster finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji knytnäve åt vänster på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin knytnäve åt vänster heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Left-facing fist
🇳🇴 Norska: Knyttneve vendt mot venstre
🇩🇰 Danska: Knytnæve, der vender mod venstre
🇫🇮 Finska: Vasemmalle osoittava nyrkki

Andra varianter av emoji "knytnäve åt vänster"


Kopiera och använd emoji knytnäve åt vänster

Om du vill kopiera emojin knytnäve åt vänster för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji knytnäve åt vänster kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji knytnäve åt vänster

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F91B

HTML-kod:   🤛

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"