Emoji Vetenskapsman

👨‍🔬

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji vetenskapsman

Här hittar du emojin vetenskapsman avbildad i stor storlek. Emojin vetenskapsman hör till den interna emojigruppen Internationella mansdagen.  Den huvudgrupp som emojin vetenskapsman hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just vetenskapsman finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji vetenskapsman på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin vetenskapsman heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Man scientist
🇳🇴 Norska: Mannlig forsker
🇩🇰 Danska: Mandlig forsker
🇫🇮 Finska: Tiedemies

Andra varianter av emoji "vetenskapsman"


Kopiera och använd emoji vetenskapsman

Om du vill kopiera emojin vetenskapsman för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji vetenskapsman kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji vetenskapsman

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F468 200D 1F52C

HTML-kod:   👨‍🔬

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"