Emoji 🙍 - Person med hängande huvud

🙍

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🙍

Denna emoji föreställer en person som är något upprörd och har en ledsen och besviken min. Emojin föreställer en icke könad person och är därför könsneutral, men den finns även variationer av den där det är en man- eller en kvinna som porträtteras.


Andra varianter av emoji "person med hängande huvud"

Person med hängande huvud är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🙍🏻

Vad betyder 🙍🏻

Emojin 🙍🏻 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "person med hängande huvud, ljus hudfärg" och representerar emojin person med hängande huvud med ljus hudfärg.

🙍🏼

Vad betyder 🙍🏼

Emojin 🙍🏼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "person med hängande huvud, beige hudfärg" och representerar emojin person med hängande huvud med beige hudfärg.

🙍🏽

Vad betyder 🙍🏽

Emojin 🙍🏽 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "person med hängande huvud, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin person med hängande huvud med ljusbrun hudfärg.

🙍🏾

Vad betyder 🙍🏾

Emojin 🙍🏾 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "person med hängande huvud, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin person med hängande huvud med mörkbrun hudfärg.

🙍🏿

Vad betyder 🙍🏿

Emojin 🙍🏿 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "person med hängande huvud, mörk hudfärg" och representerar emojin person med hängande huvud med mörk hudfärg.


Info om emoji person med hängande huvud

Här kan du läsa mer om emojin 🙍. Den huvudgrupp som emojin person med hängande huvud hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just person med hängande huvud finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji person med hängande huvud på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Person frowning
🇳🇴 Norska: Person med rynkende ansikt
🇩🇰 Danska: Person der skuler
🇫🇮 Finska: Henkilö, jolla on kulmakarvo


Kopiera och använd emoji 🙍

Om du vill kopiera emojin person med hängande huvud för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F64D

HTML-kod:   🙍


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"