Emoji Ansikte som himlar med ögonen

🙄

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji ansikte som himlar med ögonen

Här hittar du emojin ansikte som himlar med ögonen avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin ansikte som himlar med ögonen hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just ansikte som himlar med ögonen finns det dock inte några varianter till.

Emoji ansikte som himlar med ögonen på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin ansikte som himlar med ögonen heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Upside-down face
🇳🇴 Norska: Ansikt som himler med øynene
🇩🇰 Danska: Ansigt med rullende øjne
🇫🇮 Finska: Silmät ymmyrkäisinä

Kopiera och använd emoji ansikte som himlar med ögonen

Om du vill kopiera emojin ansikte som himlar med ögonen för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji ansikte som himlar med ögonen kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji ansikte som himlar med ögonen

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F644

HTML-kod:   🙄

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"