Emoji 👶 - Baby

👶

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 👶 på Snapchat?

När baby-emojin visar sig på Snapchat betyder detta att du och den person den visas för alldeles nyligen har blivit vänner.


Statistik för emoji 👶

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 👶 ("baby"), ligger på plats 259 av alla 1898 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 👶 är mars, senast hade den ungefär 110 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är april. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 👶.


Andra varianter av emoji "baby"

Baby är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

👶🏻

Vad betyder 👶🏻

Emojin 👶🏻 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "baby, ljus hudfärg" och representerar emojin baby med ljus hudfärg.

👶🏼

Vad betyder 👶🏼

Emojin 👶🏼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "baby, beige hudfärg" och representerar emojin baby med beige hudfärg.

👶🏽

Vad betyder 👶🏽

Emojin 👶🏽 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "baby, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin baby med ljusbrun hudfärg.

👶🏾

Vad betyder 👶🏾

Emojin 👶🏾 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "baby, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin baby med mörkbrun hudfärg.

👶🏿

Vad betyder 👶🏿

Emojin 👶🏿 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "baby, mörk hudfärg" och representerar emojin baby med mörk hudfärg.


Info om emoji baby

Här kan du läsa mer om emojin 👶. Emojin baby hör till de interna emojigrupperna Julafton, Mors dag, Fars dag.  Den huvudgrupp som emojin baby hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1897 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just baby finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji baby på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Baby
🇳🇴 Norska: Baby
🇩🇰 Danska: Baby
🇫🇮 Finska: Vauva


Kopiera och använd emoji 👶

Om du vill kopiera emojin baby för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F476

HTML-kod:   👶


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"