Emoji Baby

👶

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji baby

Här hittar du emojin baby avbildad i stor storlek. Emojin baby hör till de interna emojigrupperna Julafton, Mors dag, Fars dag.  Den huvudgrupp som emojin baby hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just baby finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Vad betyder 👶 på Snapchat?

När baby-emojin visar sig på Snapchat betyder detta att du och den person den visas för alldeles nyligen har blivit vänner.

Emoji baby på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin baby heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Baby
🇳🇴 Norska: Baby
🇩🇰 Danska: Baby
🇫🇮 Finska: Vauva

Andra varianter av emoji "baby"


Kopiera och använd emoji baby

Om du vill kopiera emojin baby för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji baby kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji baby

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F476

HTML-kod:   👶

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"