Emoji 🧞‍♂️ - Manlig djinn

🧞‍♂️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🧞‍♂️

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är manlig djinn. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är man genie.


Info om emoji manlig djinn

Här kan du läsa mer om emojin 🧞‍♂️. Emojin manlig djinn hör till den interna emojigruppen Halloween.  Den huvudgrupp som emojin manlig djinn hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just manlig djinn finns det dock inte några varianter till.


Emoji manlig djinn på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Man genie
🇳🇴 Norska: Mannlig ånd
🇩🇰 Danska: Mandlig ånd
🇫🇮 Finska: Mieshenkiolento


Kopiera och använd emoji 🧞‍♂️

Om du vill kopiera emojin manlig djinn för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F9DE 200D 2642 FE0F

HTML-kod:   🧞‍♂️


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"