Emoji 🖕 - Baksida av hand med uppsträckt långfinger

🖕

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🖕

Denna emoji föreställer en knuten hand med långfingret pekande rakt uppåt, och handryggen mot åskådaren. Den pekar helt enkelt finger, eller ger fulfingret som man säger. Används framför allt för att förolämpa andra människor.


Andra varianter av emoji "baksida av hand med uppsträckt långfinger"

Baksida av hand med uppsträckt långfinger är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🖕🏻

Vad betyder 🖕🏻

Emojin 🖕🏻 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "baksida av hand med uppsträckt långfinger, ljus hudfärg" och representerar emojin baksida av hand med uppsträckt långfinger med ljus hudfärg.

🖕🏼

Vad betyder 🖕🏼

Emojin 🖕🏼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "baksida av hand med uppsträckt långfinger, beige hudfärg" och representerar emojin baksida av hand med uppsträckt långfinger med beige hudfärg.

🖕🏽

Vad betyder 🖕🏽

Emojin 🖕🏽 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "baksida av hand med uppsträckt långfinger, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin baksida av hand med uppsträckt långfinger med ljusbrun hudfärg.

🖕🏾

Vad betyder 🖕🏾

Emojin 🖕🏾 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "baksida av hand med uppsträckt långfinger, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin baksida av hand med uppsträckt långfinger med mörkbrun hudfärg.

🖕🏿

Vad betyder 🖕🏿

Emojin 🖕🏿 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "baksida av hand med uppsträckt långfinger, mörk hudfärg" och representerar emojin baksida av hand med uppsträckt långfinger med mörk hudfärg.


Info om emoji baksida av hand med uppsträckt långfinger

Här kan du läsa mer om emojin 🖕. Den huvudgrupp som emojin baksida av hand med uppsträckt långfinger hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just baksida av hand med uppsträckt långfinger finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji baksida av hand med uppsträckt långfinger på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Reversed hand with middle finger extended
🇳🇴 Norska: Langfinger
🇩🇰 Danska: Langefinger
🇫🇮 Finska: Keskisormi


Kopiera och använd emoji 🖕

Om du vill kopiera emojin baksida av hand med uppsträckt långfinger för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F595

HTML-kod:   🖕


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"